Elsősorban családi tulajdonú kis- és középvállalatokkal foglalkozunk. Az emberi tényezőket maximálisan szem előtt tartva hozzuk össze a cégeket vásárolni és eladni szándékozó feleket. Egy vállalkozás adás-vételénél az ár csak egy tényező, az eladó és a vevő értékrendje legalább ennyire fontos. Ezért tartottam fontosnak egy hosszabb bemutatkozást.

FEE_portré

 

Paulo Coelho: Az alkimista (részlet)

Egy kereskedő elküldte fiát minden emberek legbölcsebbikéhez, hogy tudakolja ki tőle a Boldogság Titkát. A fiú negyven napig vándorolt a sivatagban, míg egy magas hegyen álló pompás várkastélyhoz nem ért. Ott élt a Bölcs, akit keresett: Hősünk, ahelyett hogy egy szent embert talált volna ott, a vár nagytermébe lépve zajos forgatagba csöppent: kereskedők jöttek és mentek, a sarkokban emberek beszélgettek, egy kis zenekar kellemes dallamokat játszott, s egy hatalmas asztalon a vidék legfinomabb ételei sorakoztak. A Bölcs mindenkivel beszélgetett egy kicsit, s a fiatalembernek két óra hosszat kellett várakoznia, míg rá került a sor. A Bölcs figyelmesen meghallgatta, amikor vendége előadta jövetelének okát, de azt mondta, éppen nincs ideje arra, hogy a Boldogság Titkát elmagyarázza. Azt ajánlotta neki, hogy járja körbe a palotát, és két óra múlva jöjjön vissza.

,,De szeretnélek valamire megkérni – tette hozzá a Bölcs, és a fiatalember kezébe egy kiskanalat adott, amelybe két csepp olajat töltött. – Fogd ezt a kanalat, és figyelj, hogy útközben ne lötyköld ki az olajat.” A fiatalember így járkált föl-le a palota lépcsőin, és szemét le sem vette a kiskanálról. Két óra múltán visszaért a Bölcshöz. ,,Nos hát – kérdezte a Bölcs -, láttad a perzsaszőnyegeket az ebédlőmben? Láttad a kertemet, amelyet a kertészem tíz éven át épített? Észrevetted a gyönyörű pergameneket a könyvtáramban?” A fiatalember szégyenkezve ismerte be, hogy semmit sem látott. Csak azzal törődött, hogy ne löttyintse ki az olajat, amit a Bölcs rábízott.

,,Akkor menj vissza, és nézd meg világom csodáit – mondta a Bölcs. – Nem bízhatsz olyan emberben, akinek a házát nem ismered.” A fiatalember már nyugodtabban fogta meg a kiskanalat, és ismét sétára indult a palotában, ezúttal megfigyelve minden művészi alkotást a mennyezeten és a falakon. Látta a kerteket, körös-körül a hegyeket, a gyönyörűséges virágokat, felismerte a kifinomult ízlést, amellyel a műalkotásokat méltó módon elhelyezték. Amikor visszament a Bölcshöz, részletesen beszámolt neki mindenről, amit látott. ,,De hol van a rád bízott két csepp olaj?” – kérdezte a Bölcs. A fiatalember rápillantott a kanálra, és látta, hogy az olajat kilöttyintette.

,,Nos, ez az egyetlen tanács, amelyet adhatok neked – mondta a Bölcsek Bölcse. – A Boldogság Titka abban rejlik, hogyan lássuk a világ minden szépségét úgy, hogy közben ne feledkezzünk meg egy pillanatra sem a kanálban lévő két csepp olajról.

Eperjesi Ferencnek hívnak.

Szeretek és tudok is dolgozni. A munka és a siker az életelemem.

Négy éves koromban Édesapám mellett kezdtem a munkát, 14 éves koromra mestervizsgát tettem autófényezésből. Örök hála, hogy megtanított dolgozni – és ragaszkodott hozzá, hogy továbbtanuljak. 1989-ben végeztem el a Pénzügyi és Számviteli főiskolát, ekkor már jól beszéltem angolul, németül és oroszul.

Az ezt követő évtizedben egy amerikai központú karbantartás technológiai cég kelet európai részét építettem föl, kiváló mesterektől tanultam, hogyan kell szívvel vezetni, inspirálni embereket, precízen és proaktívan menedzselni az üzletet és rendszerben gondolkodva értékesíteni, értékesítési csapatot létrehozni.

A 2000-es évek közepétől befektetőként és vállalkozóként is kipróbáltam magam. Eközben részt vettem számos cégnél folyamat és szervezetfejlesztésben, tartottam vezetői tréningeket, üzleti tanácsadóként tevékenykedtem. Nagyon büszke vagyok legutóbbi eredményemre; egy kozmetika gyártó céget válságmenedzseltem, majd állítottam (természetesen a kiváló csapattal együtt) új pályára. A háromszoros volumen növekedést tízszeres eredménynövekedés kísérte…

Folyamatosan tanulok, – erre Édesanyám fantasztikus példája is inspirál, aki 70 évesen tanult új szakmát és adótanácsadóból kiváló fazekas lett. Három gyermekem van, Veszprémben és Budapesten élek. Utazom, élvezem az élet örömeit. Futással tartom magam formában, 2016-ban és 2017-ben is lefutottam egy maratont, ami számomra a lehetetlen megvalósítása volt. További személyes álmaim megvalósításán dolgozom és legjobb képességem szerint törekszem másoknak is segíteni céljaik elérésében.

DSC_7577b

Csapatunk

Minden eset más. Ennek megfelelően a csapatot is az adott helyzetnek megfelelően válogatom ki a szakma legprofibb képviselői közül, harmionc éves kapcsolatrendszerem alapján.

Kiemelt ajánlataink

Eladó vállalkozások

Siker Kft.

Ez a nagyszerű lehetőség csak Önre vár! Soha vissza nem térő alkalom!